JouWijnengel.nl

Hoe bestel ik geschenkkisten?
Een offerte op maat opvragen kan via info@jouwijnengel.nl. Voor de feestmaand hebben wij diverse voorgeselecteerde (relatie) geschenken.

Hebben jullie ook geschenkverpakkingen?
Ja, wij hebben ook geschenkverpakkingen. Er zijn flessenkisten geschikt voor 1,2,3,4,6 en 12 flessen en wij hebben luxe geschenkdozen geschikt voor 1,2 en 3 flessen.

Kan ik een persoonlijke wens of kaartje toevoegen aan de geschenken?
Ja, dat kan. Wij kunnen een persoonlijke wens of boodschap drukken op onze wens kaartjes. Ook kun je een eigen wenskaart afgeven/opsturen. Indien gewenst zorgen wij er voor dat deze tezamen met een wijnomschrijving in het kistje wordt opgenomen.

Kan ik het logo van mijn bedrijf laten bedrukken op de geschenkkisten?
Ja, dat kan. Houdt er wel rekening mee dat je eenmalig (hoge) instapkosten betaald. Wij moeten dit namelijk uitbesteden. Neem contact met ons op voor de juiste prijzen via info@jouwijnengel.nl

Kan ik ook één of enkele geschenkkistjes bestellen?
Ja, dat kan. Wij hanteren geen minimale afname. Ook voor de verzending van één enkele kist ben je bij www.jouwijnengel.nl aan het juiste adres.

Worden de geschenkkisten op één centrale plek geleverd?
Bestellingen kunnen centraal, op één plaats afgeleverd worden, maar ook direct bij de relaties. Dit kan in zowel binnen- als buitenland. Neem contact met ons op voor de verzendkosten via info@jouwijnengel.nl